WELKOM OP ONZE STARDAY

STARDAY is een unieke dag in het teken van de kalveropfok georganiseerd door Starmilk. We zetten ons in om professionals uit de sector een dag samen te brengen in ons gebouw en Waalse en Vlaamse fokkers uit te nodigen om met elkaar in gesprek te gaan. Het idee is simpel, een dag gebaseerd op het professionele en familiale aspect met exposanten, Frans- en Nederlandstalige sprekers die hun onderwerp zullen voorstellen. Om het aangename te combineren met het professionele en omdat u een dag bij ons te gast bent, serveren een traiteur en zijn team u gedurende de dag gratis catering.
Om dit evenement zo aangenaam en georganiseerd mogelijk te maken, vragen we je om je voor 22 mei in te schrijven via ons inschrijfformulier.

Bedankt en tot ziens Starmilk team

Aanmelden verplicht voor 22 mei. Registreer nu

Ik schrijf me in op Starday

Onze sprekers

Aanmelden verplicht voor 22 mei. Registreer nu

Ik schrijf me in op Starday

Schema van de dag

Plan je dag zo goed mogelijk in met ons overzichtsschema.

Vanaf 10.00 uur verwelkomen wij u met het ontbijt, de eerste conferentie start om 10.30 uur tot 11.30 uur. Van 11.30 uur tot 14.00 uur wordt de maaltijd aan u geserveerd onder de feesttent en de tweede conferenties in NDLS beginnen om 14.00 uur tot 15.00 uur. Vergeet ook niet de aanwezige exposanten non-stop te bezoeken van 10u tot 18u. Het einde van de dag is gepland rond 18.00 uur.

ONZE EXPOSANTEN

Aanmelden verplicht voor 22 mei. Registreer nu

Ik schrijf me in op Starday